Ok, ez még nem a miénk. Ráadásul előre iszom a medve bőrére, mert fogalmam sincs, hogy tényleg finomak az így elkészült ennivalók. Bár van egy sejtésem. Ugyanakkor tuti vannak ennél profibb cuccok is, plusz a falusi építmények, de nekünk, félvárosiaknak ez bőven megfelelne. Pláne, hogy nem kell rá építési engedélyt kérni.
Lehet füstölni a receptkönyv szerint MINDENT. Kivéve narancsot. De húst, halat, tengeri akármit, zöldséget, gyümölcsöt és uramatyám! sajtot!!! Ha egyszer majd az óperencián innen meg lesz a kertes házikónk, akkor beépíttetek egy ilyet a bejárat mellé, beteszek egy malomkeréknyi sajtot, a füstölő elé fekszem pár üveg borocskával, és fel sem kell kelek onnan addig, míg kitart a manna.
Lássuk a képeket:
Az outfit. Bedugod, és már megy is.
Az ott, a csőben a brikett. Ez mindenféle ízben(füstben, fafajtában) lehet venni. A képen éppen egy éger brikett szerepel. Jó sokat be lehet tárazni ebbe a csőbe, ami egy sínben folytatódik, majd egy fűtőlappal végződik. Az adagolás teljesen megoldott, hála egy kis elektromosságnak és a jó öreg gravitációnak.
A füstölő agya. Be lehet állítani a hőfokot a hideg- , illetve a meleg füstöléshez.
Lassan füstöl a brikett, ami ha leég, beleesik a vízbe. Ugyanide csöpög a húslé a polcokról. Hátul pedig a nagyon koncentráló fejem.
Ezeket a polcokat MIND meg lehet tölteni. Ma még csak előfüstöltük a gépet, holnap lesz az igazi hancúr.
Ez itt pedig az instant kertillatosító-szomszédhívogató része az apparátnak.
Ha nem leszek túl izgatott az éles bevetésen, akkor lövök pár képet az elkészült ételekről is. Ha jól emlékszem borda lesz...
UPDATE! A végén csak eszembe jutott, hogy mit felejtettem el a nagy zabálás előtt. :) Volt kukorica is. A maradék: