HTML

zsuzsitorontoban

Megérkeztünk. Új életet kezdünk. Itt.

Friss topikok

  • brand_boy: Szerintem ti vagytok az elsők,akik Alient esznek hálaadáskor. Szóljatok Ridley Scottnak, hátha ins... (2019.05.27. 01:28) Hálaadás
  • virag4üü: Édes Zsuzsikám! A második rész is remek!:) Nem tudom, hogy lettem " virag4üü "? Lényeg, hogy belép... (2013.01.20. 19:54) Kezdődik

Bruce Peninsula

2013.09.02. 04:21 zsurzsenka

Kempingezésünk második állomása a Georgian-öböl félszigete, a Bruce-félsziget volt. Négy éjszakát terveztünk itt tölteni, de a természet közbeszólt, és papírkutyaként egy éjszakával lerövidítettük sátrazásunkat. Mindenünk elázott a három nagy viharban kivéve a szennyesünk. Ugyanakkor nagyon szerettünk itt is lenni. Más volt, mint Killarney, de ugyanolyan szép.

Bruce trail kezdőpontja.jpgA Bruce Trail egy több száz kilométer hosszú útvonal a Niagara-vízeséstől egészen a Bruce- félsziget csücskéig. Ez itt az eleje. (Több info: http://brucetrail.org )

Georgian-öböl sziklás partja.jpgEgy kilátó a túránkon. Nem hagyhattuk ki a fürdést, a víz kellemesen hűvös volt, bár a sziklák nem könnyítették meg a vízbejutást.

Georgian-öböl_1.jpgUgyanott. Volt, hogy száraz lábbal át tudtunk kelni az egyik kis szigetről a másikra, de néha a kristálytiszta víz megtréfált bennünket, és hirtelen nyakig ért.

IMG_2544.jpg

Flowerpot-sziget, grottók.jpgFlowerpot-sziget a Fathom Five parkban.

Grotto.jpgEgy ún. grotto

A part.jpgA part a szigeten. Sajnos az időjárás nem engedte meg a fürdőzést, pedig itt is annyira kék volt a víz.

Tobermory, naplemente.jpgNaplemente Tobermory-ban

És jött a vihar.jpgItt pedig közeledett a vég...

Szólj hozzá!

Címkék: Bruce Peninsula Bruce Trail Fathom Five National Marine Park Tobermory

A bejegyzés trackback címe:

https://torontoofzsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr865482859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása